Verificare ISCIR Centrala Termica

Verificare ISCIR Centrala Termica si revizia acesteia sunt proceduri vitale pentru mentinerea unei functionari eficiente si sigure.

Aceste operatiuni periodice asigura ca centrala functioneaza in parametrii optimi si in deplina siguranta. Totodata, pentru a evita griji in timpul iernii, se recomanda efectuarea reviziei inainte de sezonul rece.

De asemenea, si aceasta operatie include verificarea si curatarea camerei de ardere, reglarea arderii, verificarea elementelor de siguranta si a etanseitatii racordului de combustibil. 

Revizia trebuie efectuata de un specialist ISCIR autorizat. 

Avizarea ISCIR este obligatorie o data la 2 ani. 

Echipa noastra de specialisti in REPARATII REVIZII CENTRALE va sta la dispozitie pentru mai multe detalii.

VTP

 

VTP este o procedura standard reglementata de Prescriptia Tehnica ISCIR PT A1/2010 a centralei termice, care include masurarea parametrilor de functionare si de ardere a centralei, consemnarea acestora in Livretul Aparatului si in functie de acestea se stabileste urmatoarea verificare (cel mult 2 ani) sau interzicerea functionarii aparatului. Interventia se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate (multimetru, manometru, analizor de gaze, pompa de verificare) si consta in analizarea noxelor emanate de aparat. Verificarea tehnica periodica a centralei termice se efectueaza pentru a constata gradul de uzura a echipamentului si functionarea acestuia in parametri, in scopul prevenirii defectiunilor. Aceasta procedura este obligatorie si necesara atunci cand se intampina probleme de functionare sau cand este necesara o evaluare mai precisa a performantei centralei. Verificarea trebuie efectuata tot de catre un specialist autorizat si poate fi efectuata mai rar decat revizia.

Este important sa se efectueze atat revizia, cat si verificarea in mod regulat, pentru a asigura siguranta, performanta si durata de viata a centralei termice.

In plus, este important sa se efectueze intretinerea preventiva in mod regulat si sa se inlocuiasca piesele uzate sau deteriorate pentru a evita problemele majore si costisitoare ulterioare.

AUTORIZATIE ISCIR OBLIGATORIE

in vigoare publicata in Monitorul Oficial 513, articolul 21 este obligatoriu ca centrala termica sa fie verificata si sa aiba Autorizatie ISCIR eliberata pe ADMIS, la fiecare 2 ani centrala termica sa fie revizuita.

Autorizatie ISCIR

Autorizatia ISCIR este o autorizatie emisa de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si de Control in Domeniul Situatiilor de Urgenta (ISCIR) din Romania. Aceasta atesta faptul ca o anumita instalatie, utilaj sau echipament este conforma cu normele de siguranta si poate fi utilizata in siguranta.

Pentru obtinerea Avizarii ISCIR a unei centrale termice la punerea in functiune cat si la reavizare sunt necesare urmatoarele documente:

• Documentele de achizitie a centralei(factura)
• Manual de utilizare
• Proiectul instalatiei de gaz (Dosar Preliminar)
• Procesul verbal de punere in functiune a instalatiei de gaz
• Declaratia de conformitate a firmei care a executat instalarea

PRET Verificare ISCIR Centrala Termica

Pretul unei revizii pentru o centrala termica poate varia in functie de mai multi factori, precum tipul centralei, complexitatea reviziei, regiunea in care locuiti si prestatorul de servicii pe care il alegeti. In general, preturile pentru o revizie anuala a unei centrale termice variaza intre 150 si 400 de lei.

RETINETI ca preturile pot fi influentate de numarul de piese inlocuite sau reparatii necesare, de serviciile suplimentare alese (cum ar fi curatarea sistemului de incalzire) sau de eventuala necesitate de a inlocui piese importante ale centralei. De asemenea, trebuie sa alegeti un prestator de servicii de incredere si cu experienta, pentru a va asigura ca revizia este efectuata corespunzator.

Pentru perioada urmatoare avem oferta de nerefuzat. Reducere 50% pentru toate tipurile de centrale termice. 

Viziteaza si pagina noastra online – REVIZII CENTRALE TERMICE

 

 

verificare instalatie gaze

PROMOTIE OCTOMBRIE
2 Verificari la Pret de 1
Pachet 2 ani

Verificare Tehnica a Centralei Termice (VTP ISCIR) + Verificare Tehnica a instalatiei de gaz (ANRE/Distrigaz etc)

250 lei

Programati-va acum ☎️ 0731.442.507

0731 442 507